Heymann-Lowenstein Schieferterrassen Trocken

Heymann-Lowenstein Schieferterrassen Riesling Trocken (doos van 6 flessen)

Riesling Dry Villa Wolf

Villa Wolf Riesling Dry (doos van 6 flessen)

Heymann-Lowenstein Riesling F (doos van 6 flessen)

€ 117,00
SKU
RES-31473

Heymann-Löwenstein Riesling F

Heymann-Löwenstein Riesling F is de basis wijn van de collectie. In de neus en op het verhemelte betoverend door de lichtvoetige synthese van rijpe vruchten en mineraliteit. 

Wijn - Spijs

Geweldig, zuiver en verfrissend als aperitief. Aanbevolen bij zuivere bereidingen van vis, al dan niet in combinatie met ziltige zeester (lamsoren) of zeekraal, bosui, groene risotto, nitraatarme groene groente uit de wok. Ook bijzonder als begeleider van groene salades met zalm of zalmforel.

Heymann-Löwenstein Riesling F 

Is een heerlijke witte Duitse Moezel wijn van het wijnhuis Heymann-Löwenstein. Deze wijn is gemaakt van Riesling druiven.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 8°C en 12°C.

Heymann-Löwenstein

Reinhard Löwenstein presenteert zijn wijnen als een filosoof, waarbij hij haast poëtische omschrijvingen geeft van zijn top wijngaarden. Hij is een van de specialisten op het gebied van Duitse wijnen. Filosoof, intellectueel en, zeker in zijn jongere jaren, querulant. Altijd heeft hij een gegronde mening paraat, over van alles. Maar hij heeft geen praatjes nodig om zijn wijnen te verkopen, want die spreken voor zichzelf. Hij maakt zes Rieslings uit individuele wijngaarden, die afhankelijk van het restzoet gehalte als Grosse Lage of als Grosses Gewächs op de markt komen (de bovengrens voor Grosses Gewächs is 9 gram restsuiker per liter). Alle zes zijn ze enorm terroir getypeerd.

Meer informatie
Product Heymann-Lowenstein Riesling F
Producent Heymann Löwenstein
Type wijn Wit
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl