Bouchard Bourgogne Monthélie Les Duresses (doos van 6 flessen)

Bouchard Bourgogne Monthélie Les Duresses (doos van 6 flessen)

Hugel Gewürztraminer Classic (doos van 6 flessen)

Hugel Gewürztraminer Classic (doos van 6 flessen)

Hugel Gentil (doos van 6 flessen)

€ 62,75
SKU
45742

Hugel Gentil is een heerlijke witte Franse Elzas wijn van het wijnhuis Hugel uit Riquewihr Elzas Frankrijk. Deze wijn is gemaakt van Gewürztraminer, Pinot Blanc, Pinot Gris, Riesling en Silvaner druiven.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de  8°C and 12°C.

Hugel Gentil

Deze Franse Elzas wijn verenigt de kruidigheid van de Gewürztraminer, de structuur van Tokay Pinot Gris, de finesse van Riesling en de fruitigheid van Muscat. Gentil is daardoor een makkelijk drinkbare frisse wijn: intense fruitigheid en lichte kruidigheid. De wijn is harmonieus en uitnodigend, kan jong gedronken worden, maar ook een paar jaar rijpen. De kleur van de wijn is zacht geel met groene tinten. Met de creatie van Gentil haalde Hugel een oud wijn begrip uit de vergetelheid. Gentil is de vroegere naam voor wijnen samengesteld uit edele druivensoorten.Het verschil met Edelzwicker is dat Gentil "Hugel" geproduceerd wordt van ten minste 50% edele druivensoorten.

Wijn - Spijs

Heerlijke wijn bij tapas hapjes, vis, vers, gemarineerd, gegrild, sushi, tempura, pittige Indonesische keuken of een beetje Indiaas, Mexicaans. Paella, kreeft of kreeft gratin.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Druivensoort Gewürztraminer, Pinot Blanc, Pinot Gris, Riesling, Silvaner
Land Frankrijk
Brand Hugel Fils
Type wijn Witte wijn
Wijn regio Elzas