Kuenhof Südtirol Eisacktaler Veltliner (doos van 6 flessen)

Kuenhof Südtirol Eisacktaler Veltliner (doos van 6 flessen)

Kuenhof Südtirol Eisacktaler Sylvaner (doos van 6 flessen)

Kuenhof Südtirol Eisacktaler Sylvaner (doos van 6 flessen)

Kuenhof Südtirol Eisacktaler Riesling Kaiton (doos van 6 flessen)

€ 149,70
SKU
KWI-20200519-2

Kuenhof Südtirol Eisacktaler Riesling Kaiton

Is een heerlijke Italiaanse witte biodynamische wijn uit de regio Alto Adige. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Kuenhof van Riesling druiven.

Kuenhof Peter Pliger

De geschenken van de natuur moeten met respect en begrip worden behandeld en aangewend. De Cantina Bolzano-wijnbouwers hebben een sterke focus op natuurlijke methoden en duurzaam beheerde wijngaarden. Ze zijn toegewijd om de bodems en wijnstokken met de grootste zorg te behandelen. Doe het met passie en je zult het goed doen! De leden van de coöperatie combineren een liefde voor hun thuisland met een passie voor hun ambacht. Ze zijn de afstammelingen van boeren en aristocraten. Ze wonen en werken op traditionele boerderijen en historische landgoederen. Hun wijngaarden bevinden zich op de hellingen en in de vallei. Op verschillende gronden verbouwen ze 15 verschillende druivensoorten, die worden gebruikt om wijnen met een lokaal / regionaal karakter te maken. Wat de leden van Cantina Bolzano gemeen hebben is een gepassioneerde toewijding aan de kwaliteit van de wijnen, als trotse ambassadeurs van Bolzano en Alto Adige, hun identiteit en cultuur.

Kuenhof Südtirol Eisacktaler Riesling Kaiton

Deze droge biodynamische Riesing wijn bezit de typische aroma's en mineraliteits kenmerken die voor voor een Alto Adige riesling kenmerkend zijn. Een heerlijke Italiaanse Riesling van Peter Pliger van wijnhuis Kuenhof.

Wijn - Spijs

Heerlijke droge Riesling wijn past goed bij wit vleesgerechten, visgerechten en of schaal- en schelpdieren.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl 

Meer informatie
Product Kuenhof Südtirol Eisacktaler Riesling Kaiton
Land Italië
Producent Kuenhof
Type Witte wijn, Biologisch
Land Italië
Regio Alto Adige
Druivensoort Riesling
Aantal flessen 6
Prijs per stuk € 24,95