Kuenhof Südtirol Eisacktaler Riesling Kaiton (doos van 6 flessen)

Kuenhof Südtirol Eisacktaler Riesling Kaiton (doos van 6 flessen)

Kuenhof Südtirol Eisacktaler Veltliner (doos van 6 flessen)

€ 149,70
SKU
KWI-20200519-1

Kuenhof Südtirol Eisacktaler Veltliner

Is een heerlijke Italiaanse biodynamische witte wijn uit de regio Alto Adige. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Kuenhof van Gruner Veltiner druiven.

Kuenhof Peter Pliger

De geschenken van de natuur moeten met respect en begrip worden behandeld en aangewend. De Cantina Bolzano-wijnbouwers hebben een sterke focus op natuurlijke methoden en duurzaam beheerde wijngaarden. Ze zijn toegewijd om de bodems en wijnstokken met de grootste zorg te behandelen. Doe het met passie en je zult het goed doen! De leden van de coöperatie combineren een liefde voor hun thuisland met een passie voor hun ambacht. Ze zijn de afstammelingen van boeren en aristocraten. Ze wonen en werken op traditionele boerderijen en historische landgoederen. Hun wijngaarden bevinden zich op de hellingen en in de vallei. Op verschillende gronden verbouwen ze 15 verschillende druivensoorten, die worden gebruikt om wijnen met een lokaal / regionaal karakter te maken. Wat de leden van Cantina Bolzano gemeen hebben is een gepassioneerde toewijding aan de kwaliteit van de wijnen, als trotse ambassadeurs van Bolzano en Alto Adige, hun identiteit en cultuur.

Kuenhof Südtirol Eisacktaler Veltliner

Sprankelende frisse biodynamische witte wijn. Zacht, aangenaam, geconcentreerd met een fijne zuurgraad. Een elegante krachtpatser!

Wijn - Spijs

Heerlijke Italiaanse witte wijn, geschikt bij salades, gevogelte en visgerechten.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl 

Meer informatie
Product Kuenhof Südtirol Eisacktaler Veltliner
Land Italië
Producent Kuenhof
Type Witte wijn, Biologisch
Land Italië
Regio Alto Adige
Druivensoort Grüner Veltliner
Aantal flessen 6
Prijs per stuk € 24,95