Lenotti Capomastro Veneto Rosso (doos van 12 flessen)

Lenotti Capomastro Veneto Rosso (doos van 12 flessen)

Lenotti Recioto della Valpolicella Classico (doos van 6 flessen)

Lenotti Recioto della Valpolicella Classico (doos van 6 flessen)

Lenotti Massimo Rosso (doos van 6 flessen)

€ 142,50
SKU
ORB-63132

Cantine Lenotti Massimo Rosso

Is een heerlijke Italiaanse rode wijn uit de regio Veneto. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Cantine Lenotti van Corvina en Sangiovese druiven.

Cantine Lenotti

In het noordoosten van Italië, aan de oevers van het Gardameer en dicht bij de stad Bardolino, ligt het wijngoed Lenotti. De geschiedenis van Cantine Lenotti gaat terug tot 1906. Al aan het begin van de vorige eeuw hadden ze een uitstekende regionale reputatie voor de lokale wijnen. Na verschillende investeringen en renovaties begon de familie Lenotti zich volledig te concentreren op het hele proces van druiven tot een prachtig eindproduct voor de verwende wijnconsument. De familie Lenotti heeft een groot aantal eigen wijngaarden in de volgende regio's: 'Le Folaghe' in Lugana, 'Le Crosare' in Valpolicella Classico, 'La Pra' en 'Vigna la Giare' in Bardolino Classico.

Cantine Lenotti Massimo Rosso

Deze wijn toont het beste van Italië's wijnmakers: finesse en elegantie. In de geur overheersen leer, hout, vanille, truffel en cacao, terwijl deze ook in de smaak nog te vinden zijn tussen veel zwarte bessen in. Door de rijping op diverse soorten eikenhout zijn de tannines mooi afgerond en de aroma's van toast en vanille goed geïntegreerd. Een echte topper!

Wijn - Spijs

Heerlijke wijn bij rood vlees, wild, gebraad en stoofschotels.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Lenotti Massimo Rosso
Land Italië
Producent Cantine Lenotti
Type Rode wijn
Regio Veneto
Druivensoort Corvina, Sangiovese
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 23,75