Lenotti Soave Classico (doos van 12 flessen)

Lenotti Soave Classico (doos van 12 flessen)

Lenotti Rosso Passo Veneto (doos van 12 flessen)

Lenotti Rosso Passo Veneto (doos van 12 flessen)

Lenotti Pinot Grigio della Venezie (doos van 12 flessen)

€ 150,00
SKU
ORB-63163

Lenotti Pinot Grigio delle Venezie

Is een heerlijke Italiaanse witte wijn uit de regio Veneto. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Cantine Lenotti van Pinot Grigio druiven.

Cantine Lenotti

In het noordoosten van Italië, aan de oevers van het Gardameer en dicht bij de stad Bardolino, ligt het wijngoed Lenotti. De geschiedenis van Cantine Lenotti gaat terug tot 1906. Al aan het begin van de vorige eeuw hadden ze een uitstekende regionale reputatie voor de lokale wijnen. Na verschillende investeringen en renovaties begon de familie Lenotti zich volledig te concentreren op het hele proces van druiven tot een prachtig eindproduct voor de verwende wijnconsument. De familie Lenotti heeft een groot aantal eigen wijngaarden in de volgende regio's: 'Le Folaghe' in Lugana, 'Le Crosare' in Valpolicella Classico, 'La Pra' en 'Vigna la Giare' in Bardolino Classico.

Lenotti Pinot Grigio delle Venezie

Dit is een bleekgele wijn met een exotisch fruit aroma's van  peer, meloen en ananas. Dir alles valt te herkennen in de geur en smaak van deze droge frisse evenwichtige wijn met goede elegante zuren. Een aantrekkelijk levendig glas wijn.

Wijn - Spijs

Een wijn die zich goed leent bij tal van gelegenheden als aperitief, als begeleider van hors d`oeuvres, salades en lichte gerechten zoals gegrilde witte vis.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Lenotti Pinot Grigio della Venezie
Land Italië
Producent Cantine Lenotti
Type Witte wijn
Regio Veneto
Druivensoort Pinot Gris
Aantal flessen 12
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 12,50