Sattlerhof Pfarrweingarten Morillon

Sattlerhof Pfarrweingarten Morillon (doos van van 3 flessen)

Loimer Grüner Veltliner Kamptal (doos van 6 flessen)

€ 85,50
SKU
RES-0919002

Loimer Grüner Veltliner Kamptal

Is een heerlijke witte wijn uit de regio Niederösterreich Oostenrijk. Deze wijn is gemaakt van Grüner Veltliner druiven door Weingut Loimer.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 8° C en 11° C.

Weingut Loimer

Hoe kun je het leven gemakkelijk en toch serieus nemen? Hoe kun je biodynamische landbouw gebruiken zonder in sektarisme te vervallen? Hoe kun je wijnen maken die diepgaand zijn, maar niet overdreven? Hoe kun je de nieuwe Loimer wijnen uitleggen aan wijndeskundigen en hun volgelingen zonder overdreven pedant te zijn? Deze en soortgelijke vragen kenmerken ons professionele en privé-leven van alledag.

Sinds 2006 worden al onze eigen wijngaarden strikt biologisch beheerd, in harmonie met de natuurlijke bodem, planten, dieren en mensen. Daarnaast zijn we geïnspireerd door de ideeën van de natuurwetenschapper en antropoloog Rudolph Steiner.

Loimer Grüner Veltliner Kamptal

Loimer Grüner Veltliner Kamptal is een zeer karakteristiek voorbeeld van een prachtige Grüner Veltliner uit Kamptal. Groene kruiden en exotische vruchten in de neus (grapefruit, ananas) met een pepertje na. Zeer zuiver op de tong, veel sap en fruit, elegant zuur, levendig en bijzonder aangenaam tot de laatste slok.

Wijn - Spijs

Een subtiele, frisse witte allrounder, gastronomisch breed inzetbaar: voorgerechten en salades met een combinatie van groene bladgroente en exotisch fruit, groenteschotels, pasta en rijstgerechten met een frisse groene kruidensaus, wit vlees en gevogelte.

Meer informatie
Product Loimer Grüner Veltliner Kamptal
Producent Fred Loimer
Type wijn Wit, Biologisch, Vegan
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl