Raddeck Riesling Trocken (doos van 12 flessen)

Raddeck Riesling Trocken (doos van 12 flessen)

Stark Condé Cabernet Sauvignon (doos van 6 flessen)

Stark Condé Cabernet Sauvignon (doos van 6 flessen)

Lomond SMV (doos van 6 flessen)

€ 89,70
SKU
43732

Lomond Syrah Mourvedre and Viognier (SMV)

Is een heerlijke Zuid-Afrikaanse rode wijn uit de Cape Agulhas regio Zuid-Afrika. Deze wijn is gemaakt van Mourvedre, Syrah en Viognier druiven door wijnhuis Lomond.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 16° C en 18° C.

Lomond

Lomond is één van de interessantste Zuid-Afrikaanse nieuwkomers van de afgelopen jaren. Het bottelde zijn eerste wijn in 2005. Het bedrijf, met ongeveer 110 hectare wijngaarden, staat model voor de revolutionaire ontwikkelingen in Zuid-Afrika. Op acht kilometer van de Indische Oceaan, in Gansbaai bij Kaap Agulhas, heeft Lomond één van de koelste microklimaten van Zuid-Afrika. Hierdoor hebben de wijnen een uitzonderlijke frisheid en veel levendigheid. Icoon wijnen zijn de prachtige Sauvignons, intens, fris en uitgebalanceerd.

Lomond SMV 

Is een wijn gemaakt van Syrah, Mourvedre en Viognier druiven. Deze wijn verrast want een witte druif toevoegen aan rode druiven is niet alledaags. Lomond verbouwd de druiven op duurzame wijze. En zij zorgden voor een uitgekiende blend waarbij het uiteindelijke resultaat verrassend is. De wijn heeft een levendige, robijnrode kleur met florale tonen en aroma's van rijp rood fruit, peper en kruidnagel. De smaak is intens met kruiden en de tannines zijn zijdezacht.

Wijn - Spijs

Mooi bij een gerecht met ree maar ook lekker bij vleesstoofschotels. 

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Land Zuid-Afrika
Product Lomond SMV
Producent Lomond Wine Estate
Type Rode wijn
Land Zuid-Afrika
Regio Cape Agulhas
Druivensoort Mourvèdre, Syrah - Shiraz, Viognier
Aantal flessen 6
Prijs per stuk € 14,95