Montes Twins Red Blend

Montes Twins Red Blend (doos van 6 flessen)

Montes Outer Limits CGM

Montes Outer Limits CGM (doos van 6 flessen)

Los Vascos Sauvignon Blanc (doos van 6 flessen)

€ 59,70
SKU
MON-32086

Los Vascos Sauvignon Blanc

Los Vascos Sauvignon Blanc is een heerlijke Chileense witte wijn van Viña Los Vascos uit Colchagua Valley Chili. Deze wijn is gemaakt van Sauvignon Blanc druiven.

Viña Los Vascos 

Op de plaats waar nu Viña Los Vascos staat (Colchagua Vallei in Midden-Chili), werden 250 jaar geleden door de familie Echenique de eerste wijnstokken aangeplant. Omstreeks 1850 werden de eerste Franse druivenrassen geïntroduceerd. In 1981 kreeg de bodega definitief de naam Viña Los Vascos, een eerbetoon aan de oorspronkelijke Baskische eigenaren. Sinds 1988 maakt Los Vascos deel uit van de Domaines Barons de Rothschild (Lafite), een groep wijnhuizen onder leiding van het befaamde Château Lafite-Rothschild in Bordeaux. De wijngaarden liggen op ruim 120 meter hoogte en op ca. 40 kilometer van de Stille Oceaan. Wind van zee tempert de hitte tijdens de zomermaanden en ‘s winters is het gebied vrij van vorst. Door de flinke temperatuurverschillen tussen dag en nacht rijpen de druiven langzaam en krijgen ze alle gelegenheid om hun volledige aromapotentieel te ontwikkelen.

Los Vascos Sauvignon Blanc

Los Vascos Sauvignon Blanc, een Chileense wijn uit Colchagua Valley, is licht geel van kleur met groene tinten. Los Vascos Sauvignon Blanc heeft een geur met aroma´s van witte perzik, peer, ananas, groene appel en fijne groene kruiden. Vers en indrukwekkend van smaak met een goede stevige lengte. 

Wijn - Spijs

Heerlijke wijn als aperitief of in combinatie met salades en of zeevruchten. 

Meer informatie
Product Los Vascos Sauvignon Blanc
Producent Vina Los Vascos
Type wijn Wit
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl