Ridgeview Cavendish

Ridgeview Cavendish (doos van 3 flessen)

Markus Molitor Haus Klosterberg Riesling Trocken

Markus Molitor Haus Klosterberg Riesling Trocken (doos van 6 flessen)

Luigi Bosca Chardonnay (doos van 6 flessen)

€ 105,00
SKU
WAL-43994

Luigi Bosca Chardonnay 

Luigi Bosca Chardonnay is een heerlijke hout gerijpte Argentijnse Chardonnay wijn van Luigi Bosca. Een goudgeel gekleurde wijn met een bouquet van citrus, appeltjes en een beschaafde vanilletoon dat wijst op een kortstondige lagering op eikenhout en een volle, tikje boterige smaak.

Verrassende kwaliteit uit dit mooie wijngebied op de uitlopers van het Andes gebergte. Deze wijn komt uit streek Lujan de Cuyo 15 kilometer ten zuiden van Mendoza Stad op een hoogte van 1.060 meter aan de oostelijke kant van de Andes.

Wijn - Spijs

Een perfecte match bij vis, schaal-en schelpdieren, zachte kaas en wit vlees, zoals patrijs, kwartel en geroosterde kalkoen.

Luigi Bosca Chardonnay

Luigi Bosca Chardonnay is een heerlijke Argentijnse witte wijn uit de regio Mendoza Argentinië. Deze wijn is gemaakt van Chardonnay druiven.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 7 ° C en 10 ° C.

Luigi Bosca

Leoncio Arizu, in 1890 als zevenjarige van Spanje geëmigreerd naar Argentinië, begon in 1901 als manager van het wijnbedrijf van zijn oom Balbino. Sinds de wijnen als Luigi Bosca in 1984 op de internationale markt kwamen, verwierven ze een grote reputatie door hun intensiteit, fruit en diepgang. 

De belangrijkste pijlers waarop Luigi Bosca rust zijn de door de jaren heen verworven en overgedragen knowhow, de aanhoudende en homogene kwaliteit van de wijnen en het gebruiken van innoverende en state-of-the-art technologie. Tegenwoordig is de wijnmakerij een toonaangevende speler in het segment van de grote wijnen wereldwijd.

Meer informatie
Product Luigi Bosca Chardonnay
Producent Luigi Bosca
Type wijn Wit
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl