Luigi Bosca Syrah (doos van 6 flessen)

Luigi Bosca Syrah (doos van 6 flessen)

Luigi Bosca Gewurztraminer Granos Nobles (doos van 6 flessen)

Luigi Bosca Gewurztraminer Granos Nobles (doos van 6 flessen)

Luigi Bosca De Sangre (doos van 6 flessen)

€ 135,00
SKU
WAL-44002

Luigi Bosca De Sangre

Is een heerlijke rode Argentijnse wijn uit de regio Mendoza Argentinië. Deze wijn is gemaakt van Cabernet Sauvignon, Syrah en Merlot druiven.

Luigi Bosca

Leoncio Arizu, in 1890 als zevenjarige van Spanje geëmigreerd naar Argentinië, begon in 1901 als manager van het wijnbedrijf van zijn oom Balbino. Sinds de wijnen als Luigi Bosca in 1984 op de internationale markt kwamen, verwierven ze een grote reputatie door hun intensiteit, fruit en diepgang. 

De belangrijkste pijlers waarop Luigi Bosca rust zijn de door de jaren heen verworven en overgedragen knowhow, de aanhoudende en homogene kwaliteit van de wijnen en het gebruiken van innoverende en state-of-the-art technologie. Tegenwoordig is de wijnmakerij een toonaangevende speler in het segment van de grote wijnen wereldwijd.

Luigi Bosca De Sangre

Deze Argentijnse rode wijn ondergaat een traditionele vinificatie met 14 maanden rijping op nieuwe Franse en Amerikaanse eiken vaten. Het is een machtige en krachtige wijn, heerlijk gul en zacht. In de smaak rijp bosfruit en prachtige tannines. Het is een intense klassieke wijn. De Sangre kan zeker tien tot vijftien jaar de kelder in, maar hij is zo toegankelijk dat hij ook direct al gedronken kan worden. Deze wijn is een blend van Cabernet Sauvignon, Merlot en Syrah druiven.

Wijn - Spijs

Fantastisch bij mooi rood vlees, wild en harde kazen.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Luigi Bosca De Sangre
Land Argentinië
Producent Bodega Luigi Bosca
Type Rode wijn
Regio Mendoza
Druivensoort Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 22,50