La Linda Malbec (doos van 6 flessen)

La Linda Malbec (doos van 6 flessen)

La Linda Chardonnay Unoaked (doos van 6 flessen)

€ 49,95
SKU
45111

La Linda Chardonnay Unoaked

Is een heerlijke witte Argentijnse wijn uit de regio Mendoza Argentinië. Deze wijn is gemaakt van Chardonnay druiven.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 7 ° C en 10 ° C.

Luigi Bosca

Leoncio Arizu, in 1890 als zevenjarige van Spanje geëmigreerd naar Argentinië, begon in 1901 als manager van het wijnbedrijf van zijn oom Balbino. Sinds de wijnen als Luigi Bosca in 1984 op de internationale markt kwamen, verwierven ze een grote reputatie door hun intensiteit, fruit en diepgang. 

De belangrijkste pijlers waarop Luigi Bosca rust zijn de door de jaren heen verworven en overgedragen knowhow, de aanhoudende en homogene kwaliteit van de wijnen en het gebruiken van innoverende en state-of-the-art technologie. Tegenwoordig is de wijnmakerij een toonaangevende speler in het segment van de grote wijnen wereldwijd.

Finca La Linda Chardonnay Unoaked 

Deze wijn wordt gemaakt op wijngoed Finca La Linda. De wijn is droog, fris en tegelijkertijd vol en zacht. In de geur en smaak vallen aroma's van mango, perzik en abrikoos op. Een krachtige wijn voor zo en een goede begeleider van vis en gevogelte in saus. Finca betekent boerderij. Rondom Finca La Linda in Lujan de Cuyo, ten zuiden van de Argentijnse wijnhoofdstad Mendoza en op de uitlopers van het Andesgebergte liggen de wijngaarden waar de druiven voor deze Chardonnay groeien.

Wijn - Spijs

Heerlijk bij kabeljauw, tong en tarbot in boter gebakken of met saus, gebraden gevogelte, kip- en kalkoenfilet in saus, lasagne met broccoli en frisse kaassaus, pasta en risotto met paddenstoelen.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Druivensoort Chardonnay
Land Argentinië
Brand Luigi Bosca
Type wijn Witte wijn
Wijn regio Lujan de Cuyo