La Linda Torrontes (doos van 6 flessen)

La Linda Torrontes (doos van 6 flessen)

La Linda Cabernet Sauvignon (doos van 6 flessen)

La Linda Cabernet Sauvignon (doos van 6 flessen)

La Linda Malbec Rosé (doos van 6 flessen)

€ 49,95
SKU
45113

La Linda Malbec Rosé 

Is een heerlijke rosé wijn uit de regio Mendoza Argentinië. Deze wijn is gemaakt van Malbec druiven.

Luigi Bosca

Leoncio Arizu, in 1890 als zevenjarige van Spanje geëmigreerd naar Argentinië, begon in 1901 als manager van het wijnbedrijf van zijn oom Balbino. Sinds de wijnen als Luigi Bosca in 1984 op de internationale markt kwamen, verwierven ze een grote reputatie door hun intensiteit, fruit en diepgang. 

De belangrijkste pijlers waarop Luigi Bosca rust zijn de door de jaren heen verworven en overgedragen knowhow, de aanhoudende en homogene kwaliteit van de wijnen en het gebruiken van innoverende en state-of-the-art technologie. Tegenwoordig is de wijnmakerij een toonaangevende speler in het segment van de grote wijnen wereldwijd.

Finca La Linda Malbec Rosé 

Is een krachtige, vol fruitige, milddroge rosé met body. In de smaak vallen de aroma's van zongerijpt, zoet rood zomerfruit op. Cassis, cerise en kruiden. Moderne vinificatie, met controle van de temperatuur. De bodega beschikt over 300 hectare eigen wijngaarden die aan de voet van de Andes liggen. 

Wijn - Spijs

Een stevige aperitief-rosé, een aanrader bij pittige borrelhapjes en bij een barbecue met zalm, lamskotelet, rood vlees en groenten. 

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Druivensoort Malbec
Land Argentinië
Brand Luigi Bosca
Type wijn Rosé wijn
Wijn regio Maipu