Luigi Bosca Gala 1 (doos van 6 flessen)

Luigi Bosca Gala 1 (doos van 6 flessen)

Luigi Bosca Gala 3 (doos van 6 flessen)

Luigi Bosca Gala 3 (doos van 6 flessen)

Luigi Bosca Gala 2 (doos van 6 flessen)

€ 131,70
SKU
WAL-45356

Luigi Bosca Gala 2

Is een heerlijke rode Argentijnse wijn uit de regio Mendoza Argentinië. Deze wijn is gemaakt van Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc en Merlot druiven.

Luigi Bosca

Leoncio Arizu, in 1890 als zevenjarige van Spanje geëmigreerd naar Argentinië, begon in 1901 als manager van het wijnbedrijf van zijn oom Balbino. Sinds de wijnen als Luigi Bosca in 1984 op de internationale markt kwamen, verwierven ze een grote reputatie door hun intensiteit, fruit en diepgang. 

De belangrijkste pijlers waarop Luigi Bosca rust zijn de door de jaren heen verworven en overgedragen knowhow, de aanhoudende en homogene kwaliteit van de wijnen en het gebruiken van innoverende en state-of-the-art technologie. Tegenwoordig is de wijnmakerij een toonaangevende speler in het segment van de grote wijnen wereldwijd.

Luigi Bosca Gala 2

Is een Argentijnse wijn met een body en bite en met een zachte, lange afdronk. De druiven voor deze Gala 2groeien in de meest gunstig gelegen wijngaarden als La Linda in Vistalba en La España in Carrodilla. De kieselige, kalkrijke zandbodem is goed water doorlatend. Het weer, overdag warm en 's nachts koel, is ideaal voor de ontwikkeling van de suikers en aroma's, het behoud van de zuren en de vorming van rijpe, zachte tannines. 

Deze Argentijnse wijn bestaat uit een klassieke Bordeaux blend van Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc en Merlot druiven. Zwarte bessen, een vleug kruizemunt en tonen van zoete specerijen komen in zowel de geur als de smaak voor.

Wijn - Spijs

Heerlijke wijn bij geroosterde, malse entrecotes en steaks, rosbief en ossenhaas in een krachtige wijnsaus, ree biefstuk met portsaus, lichte hazenpeper.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Luigi Bosca Gala 2
Land Argentinië
Producent Bodega Luigi Bosca
Type Rode wijn
Regio Lujan de Cuyo
Druivensoort Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 21,95