Marcel Deiss Engelgarten

Marcel Deiss Engelgarten (doos van 6 flessen)

Marcel Deiss Pinot Gris

Marcel Deiss Pinot Gris (doos van 6 flessen)

Marcel Deiss Gewürztraminer (doos van 6 flessen)

€ 149,70
SKU
PAL-20201027-03

Marcel Deiss Gewürztraminer

Marcel Deiss Gewürztraminer is een heerlijke witte wijn van Domaine Marcel Deiss uit Ribeauville gelegen in de Elzas Frankrijk. Deze wijn is gemaakt van Gewürztraminer druiven.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 10°C and 12°C.

Domaine Marcel Deiss

Het landgoed Marcel Deiss, gelegen in Bergheim, in het hart van Ribeauvillé ontleent zijn originaliteit aan de biodynamische wijnbouw in de 32 hectare grote wijngaard, waarbij wijnen met een laag rendement worden geproduceerd, die worden verkregen door terug te keren naar de oude Elzasser wijnbouw traditie.

Marcel Deiss Gewürztraminer 

Marcel Deiss Gewürztraminer, een Franse Elzas wijn, heeft een goud gelige kleur. Kenmerkende neus met rijp geel fruit, rozen en kruiden. De wijn heeft een elegante en karakteristieke smaakaanzet. Een hoge mate van concentratie en rijkdom. De afdronk is zoetig met zeer fijne zuren. De balans in deze wijn is fantastisch.

Wijn - Spijs

Een bijzondere wijn voor topgelegenheden. Bij sterke kazen als munster of roquefort, maar ook bij desserts met exotisch fruit en een warm appeltaartje.

Vinificatie

Traditionele vinificatie, gericht op het maximaal behouden van alle smaakelementen uit de druif. Slechts lichte filtering voor het bottelen voor maximale expressie. Oude druivenstokken, 25 - 30 jaar oud, met een zeer lage opbrengst per hectare.

Meer informatie
Product Marcel Deiss Gewürztraminer
Land Frankrijk
Producent Marcel Deiss
Type wijn Wit, Biologisch
Regio Elzas
Druivensoort Gewürztraminer
Aantal flessen 6
Prijs per fles € 24,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl