Marques de Riscal Rioja Gran Reserva

Marques de Riscal Rioja Gran Reserva (doos van 6 flessen)

Marques de Riscal Rioja Rosado

Marques de Riscal Rioja Rosado (doos van 6 flessen)

Marques de Riscal Rioja Reserva (doos van 6 flessen)

€ 137,70
SKU
WAL-186778

Marqués de Riscal Rioja Reserva

Marqués de Riscal Rioja Reserva is een heerlijke Spaanse rode Rioja wijn gemaakt door Bodega Herederos Marques de Riscal van Tempranillo druiven.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 16° C en 18° C.

Herederos Marques de Riscal

Dit Spaanse wijnhuis kent haar oorsprong in 1858 en is de oudste bodega in de Rioja. In 1972 breidde het huis uit naar de Rueda en was daar de drijvende kracht achter de ‘Denominación de Origen Rueda’. Door de jaren heen is Marqués de Riscal altijd een pionier geweest in de Spaanse wijnsector. In 1895 ontving het huis de ‘Diploma of Honour’ in de dertiende Bordeaux Exhibition. Dit was toentertijd de hoogst haalbare prijs en Riscal was de eerste niet-Franse wijnmaker die deze prijs in ontvangst nam.

Marqués de Riscal Rioja Reserva

Marqués de Riscal Rioja Reserva, een Spaanse Rioja wijn, heeft explosieve aroma's van zoethout, kaneel en zwarte peper. De smaak is complex met mooie rijp fruit aroma's en een nuance van hout. Het mondgevoel is fris en soepel met zachte tannines.

Wijn - Spijs

Een perfecte smaakmaker bij milde kazen, gevogelte of stevige gerechten met rood vlees of gegrilde en geroosterde vleessoorten.

Meer informatie
Product Marques de Riscal Rioja Reserva
Producent Marqués de Riscal
Type wijn Rood
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl