Los Vascos Grande Reserve (doos van 6 flessen)

Los Vascos Grande Reserve (doos van 6 flessen)

Speri La Roverina Valpolicella Classico (doos van 6 flessen)

Speri La Roverina Valpolicella Classico (doos van 6 flessen)

Montes Twins Malbec Cabernet Sauvignon (doos van 6 flessen)

€ 59,70
SKU
DGS-29276

Montes Twins Malbec Cabernet Sauvignon

Is een heerlijke Chileense rode wijn van Viña Montes uit Chili. Deze wijn is gemaakt  van Malbec en Cabernet Sauvignon druiven.

Viña Montes

Het verhaal van Montes lijkt een droom maar is steeds meer werkelijkheid geworden. In 1987 wilden Aurelio Montes en Douglas Murray, beide met uitgebreide expertise in de wijnwereld, hun droom realiseren om wijnen van top kwaliteit te produceren die veruit superieur waren aan de wijnen die tot op dat moment in Chili werden geproduceerd. In 1988 kwamen er nog twee partners bij, Alfredo Vidaurre en Pedro Grand, die elk hun speciale en aanvullende bijdrage leverden, en daarmee Viña Montes ter wereld brachten.

Montes is een van de absolute topproducenten in Chili en Aurelio Montes werd recent gekozen tot meest invloedrijke wijnmaker van Chili. Montes beschikt over vijf wijngaarden. Drie ervan bevinden zich in Curico Valley en twee in Colchagua Valley. In 2004 is er in Alpalta een totaal nieuwe winery gebouwd die volgens de Chinese Fengh Shui filosofie is opgezet. Inmiddels heeft ook Aurelio jr. zijn sporen als wijnmaker verdiend en hij vormt samen met zijn vader een hecht en succesvol team.

Montes Twins Malbec Cabernet Sauvignon 

Deze Chileense rode wijn heeft een prachtige, levendige robijnrode kleur. Perfecte harmonie tussen de frisse aroma's van rode vruchten van de Cabernet Sauvignon en de zachte hints van pruimen van de Malbec. Een zeer aantrekkelijke, elegante wijn met een soepele afdronk.

Wijn - Spijs

Geweldig bij gegrilde biefstuk, zoals entrecote of rib-eye of in combinatie met belegen harde kaassoorten.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Montes Twins Malbec Cabernet Sauvignon
Land Chili
Producent Vina Montes
Type Rode wijn
Regio Colchagua Valley
Druivensoort Cabernet Sauvignon, Malbec
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 9,95