Piper Heidsieck

Piper Heidsieck

Piper-Heidsieck is een champagne van het champagnehuis "Champagnes Piper-Heidsieck et Charles Heidsieck" dat in 1785 werd gesticht door Florens-Louis Heidsieck. Hier worden vijf soorten champagne geproduceerd: Cuvée Brut: 55% Pinot Noir, 15% Chardonnay, 30% Pinot Meunier; Cuvée Sublieme; Rosé Ravage een rosé champagne van 45% Pinot Noir, 15% Chardonnay, 40% Pinot Meunier;  Brut Divin van 100% Chardonnay; Cuvée Rare de “Cuvée de prestige” geassembleerd uit 35% Pinot Noir en 65% Chardonnay. Hiervoor worden druiven gebruikt van 60 verschillende wijngaarden uit de omgeving van Reims. De laatste millésimé Cuvée Rare werd in 2002 geoogst.

Piper Heidsieck Authentiek en Kwaliteit

Sinds de oprichting is het Champagne huis Piper-Heidsieck geïnspireerd door de keldermeester op basis van authenticiteit en kwaliteit. Ze oogsten en vinificeren de wijnen apart uit ongeveer 50 zorgvuldig geselecteerde wijngaarden, bekend als Crus. Dit maakt de ontwikkeling van heerlijk volle aroma's mogelijk. Piper-Heidsieck Brut is ideaal als drank met vrienden, tijdens cocktail en tuin partijen,  informele vis en schaal-en schelpdieren diners, nouvelle cuisine, verrassingen, kortom tijdens veel gelegenheden. Een wijn voor "Joie de vivre" en een genoeglijk samenzijn met de mensen die we liefhebben. "gefrappeerde" Heidsieck sec was de favoriete champagne van de Nederlandse schrijver Louis Couperus.

Herkenbare Champagne

Het internationale champagnehuis Piper Heidsieck is met het rode etiket en de opvallende huisstijl zeer herkenbaar. De opvallende flessen van Piper-Heidsieck champagne zijn perfect om te laten bezorgen als cadeau, verpakt in stijlvolle geschenkverpakking.

Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren