Franse Crémant

Franse Crémant

Crémant wijnen kopen online begint bij Le-Connaisseur.nl

Wij verkopen Crémant wijnen van diverse bekende wijnhuizen uit Frankrijk zoals ondermeer van Ackermann, Barmes Buecher, Martin Zahn, Baumard en Dopff.

Kunt u de Crémant wijn die u zoekt niet vinden in ons aanbod? Neemt u dan contact met ons op en wij gaan voor u op zoek!

Waarom bij Le Connaisseur bestellen? Wanneer u uw Crémant bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies.

Heeft u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van de vijf betaalmogelijkheden: vooruitbetaling, iDeal, creditcard, PayPal en contante betaling bij afhalen.

Le Connaisseur heeft namelijk een fysieke winkel in Den Haag waar u van harte welkom bent om het assortiment te bekijken en uw wijn af te halen. In onze winkel vind u een slechts gedeelte van het assortiment wat in onze webwinkel wordt aangeboden. Als u via internet uw wijn besteld kunnen wij deze, binnen een paar dagen, in de winkel voor uw klaar zetten. 

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en € 10,00 voor bestellingen naar andere EU ­landen.

 

Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren