Engelse Sparkling wijn

Engelse Sparkling wijn

Engelse Sparkling Wijnen kopen online begint bij Le-Connaisseur

Bestel met gemak Engelse mousserende wijnen bij Le Connaisseur.

Bubbels van Ridgeview

Wij verkopen Bubbels van Ridgeview Wine Estate. Een familie bedrijf dat zich toelegt op de productie van de hoogste kwaliteit mousserende wijn met behulp van traditionele methoden. In 1995 starten Mike en Chris Roberts het bedrijf. Zij onderzochten de Engelse wijnindustrie. Voornamelijk gericht op de traditionele methode mousserende wijn. Destijds was de productie van mousserende wijn in Engeland grotendeels onontgonnen. 

Waarom bij Le Connaisseur bestellen?

Wanneer u uw wijn bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. Wilt u meer weten over wijn uit een specifiek land, regio of wijnhuis? Dan helpen wij u graag met het vinden van een passende wijn. En hebt u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van de vier betaalmogelijkheden: Vooruitbetaling / Overboeking, iDeal, Creditcard en PayPal.

Wijn bezorgen

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en een scherpe prijs voor bestellingen naar andere EU landen. Bij bestellingen boven de € 75,= in Nederland en België sturen wij de wijnen gratis naar u toe.

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren