Italiaanse Moscato d'Asti

Italiaanse Moscato d'Asti

Asti of Asti Spumante uit Piëmont . Wij verkopen van diverse wijnhuizen deze DOCG wijn uit Piëmonte zoals ondermeer van Marchesi di Barolo (Zagara) , Batasiolo, Vietti, Tacchino, Enrico Serafino en G.J. Vajra. Deze Moscato d'asti wijnen zijn heerlijk bij desserts. De wijnen die onder deze DOCG vallen zijn zeer populair en is de tweede meest geproduceerde wijn van Italië.

Waarom bij Le-Connaisseur bestellen?

Wanneer u uw Moscato wijn bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. En heeft u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van de vijf betaalmogelijkheden: vooruitbetaling, iDeal, creditcard, PayPal en contante betaling bij afhalen. Le Connaisseur heeft namelijk een fysieke winkel in Den Haag waar u van harte welkom bent om het assortiment te bekijken en uw wijn af te halen. In onze winkel vindt u slechts een gedeelte van het assortiment wat in onze webwinkel wordt aangeboden. Als u via internet uw wijn bestelt, kunnen wij deze, binnen een paar dagen, in de winkel voor uw klaar zetten.

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en een redelijke prijs voor bestellingen naar andere EU landen. Bij bestellingen boven de € 75,= in Nederland en België sturen wij de wijnen gratis naar u toe.

Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren