Italiaanse Prosecco

Italiaanse Prosecco

Italiaanse Prosecco wijnen kopen online begint bij Le-Connaisseur.nl

Wij verkopen een uitgebreid assortiment van Prosecco's en Asti's van beroemde Italiaanse wijnhuizen als Mionetto, Scavi Ray, Bolla, Villa Sandi, Ruggeri, Collavini, Follador en Val d'Oca.

Kunt u de Prosecco die u zoekt niet vinden in ons aanbod? Neemt u dan contact met ons op en wij gaan voor u op zoek!

Waarom bij Le Connaisseur bestellen?

Wanneer u uw Prosecco of Asti bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies.

Heeft u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van de vijf betaalmogelijkheden: vooruitbetaling, iDeal, creditcard, PayPal en contante betaling bij afhalen.

Le Connaisseur heeft namelijk een fysieke winkel in Den Haag waar u van harte welkom bent om het assortiment te bekijken en uw wijn af te halen. In onze winkel vind u een slechts gedeelte van het assortiment wat in onze webwinkel wordt aangeboden. Als u via internet uw wijn besteld kunnen wij deze, binnen een paar dagen, in de winkel voor uw klaar zetten. 

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en een redelijke prijs voor bestellingen naar andere EU landen. Bij bestellingen boven de € 75,= in Nederland en België sturen wij de wijnen gratis naar u toe.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 32

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 32

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren