Scavi Ray

Scavi Ray Prosecco 

Scavi & Ray is de wijnmaker van een van de bekendste mousserende wijnen. Scavi Ray is een prosecco merk dat Italiaanse elegantie en compromisloze kwaliteit biedt. Scavi Ray staat voor Italiaanse levensvreugde en ongecompliceerd plezier op het hoogste niveau.

Veneto

Het is een heerlijk frisse en fruitige Prosecco gemaakt in de Veneto streek. Aangenaam mousserend en laag in alcohol. De kwaliteit bubbels zijn altijd hip, uniek en speciaal. Een unieke en volle wijn die rijk is aan fris fruit en heerlijk verfijnde tonen van bloemen. Mede vanwege de verfijnde bubbeltjes is deze mousserende prosecco een uitstekende prosecco. Een echte moderne prosecco waarvan de smaak optimaal is. Tegenwoordig is Scavi & Ray niet meer weg te denken met deze perfecte terraswijn. De fles straalt elegantie en klasse uit, mede doordat er een champagne kurk op zit.

De wijn weerspiegelt eigenlijk het karakter wat Scavi & Ray wil uitstralen. Ook de smaak karakteriseert Scavi & Ray, vanwege het frisse boeket en de delicate aroma’s van fruit. Dat komt allemaal door de lange gisting die deze wijn heeft doorgemaakt, het speciale proces zorgt voor een intense glans op de tong. 

Deze prosecco geeft een nieuwe smaakervaring en is niet alleen voor speciale gelegenheden maar zeker ook leuk om cadeau te doen. 

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.