Villa Sandi

Villa Sandi

Villa Sandi is een prachtig wit kasteeltje in de stijl van Palladio uit 1622. Het is de thuisbasis van het bedrijf. Bij de renovatie, zo’n 30 jaar geleden, stuitte men op een lang verborgen geheim. Op zoek naar de bron van een onverklaarbare luchtstroom kwamen de bouwers een ondergronds netwerk van nauwe tunnels tegen. In zeer vroege tijden werden die al gebruikt voor de wijnopslag. Later in de geschiedenis deden ze dienst als commando post voor het Italiaanse leger tijdens de Eerste Wereldoorlog. De tunnels zijn door de Moretti familie verder uitgebreid en huisvesten nu zo’n 1,5 miljoen flessen spumante.

Moretti Polegato

Eigenaar is de familie Moretti Polegato. Diverse generaties hebben zich gewijd aan de wijncultuur. De familieboerderijen van Moretti Polegato strekken zich uit tussen Veneto en Friuli.Een uitgestrekt grondgebied waar Villa Sandi de druiven oogst die bestemd zijn voor de productie van de prosecco. Op dit moment wordt het wijnhuis beheerd door Giancario Moretti Polegato. Ook hij zal het bedrijf ooit vol trots overdragen aan de volgende generatie.

Top Prosecco’s

Villa Sandi is een zeer vooruitstrevend en professioneel werkend huis, waar de most onttroebeld en gekoeld wordt bewaard. Daardoor kunnen ze het hele jaar door verse Prosecco produceren.

Diverse keren is Villa Sandi als beste Prosecco getest in Duitsland.

 

Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren