Calem 40 Years Old Port

Calem 40 Years Old Port

Porto Niepoort Tawny

Niepoort Tawny Port (doos van 6 flessen)

Niepoort Ruby Port (doos van 6 flessen)

€ 71,70
SKU
MON-730026

Niepoort Ruby Port

Niepoort Ruby Port is donkerrood van kleur, met een fris en levendig aroma van donker fruit dat doorgaat in de mond, samen met een mineraal karakter, een jeugdige wijn met een goed extract en een goede balans, die een uitstekende "drinkbaarheid" biedt. Bij Niepoort vinden we dat de kleur van de Port geïnspireerd moet zijn op de "robijnsteen".

Niepoort Ruby is fris, jong en fruitig. Een expressieve Port met veel karakter. Ruby blijft meerdere jaren goed, hoewel de wijn niet beter zal worden naarmate hij ouder wordt. Overgieten is niet nodig aangezien de wijn geen bezinksel bevat.

De wijn is afkomstig van oude wijngaarden met een lage opbrengst in de Cima Corgo-regio van de Douro-vallei. De druiven worden voornamelijk betreden in Lagares, voordat ze in grote houten vaten rijpen in onze lodges in Vila Nova de Gaia en worden gebotteld met een gemiddelde leeftijd van 3 jaar.

Wijn - Spijs

Niepoort Ruby Port is een port gekoeld te drinken als aperitief, of bij een dessert met chocola of een kaasplank.

 

Niepoort

Niepoort is een onafhankelijk familiebedrijf sinds 1842. Door vijf generaties heen is het bedrijf succesvol overgegaan van de ene Niepoort naar de volgende Niepoort en in de meeste gevallen hebben de oudere en jongere generatie lange tijd naast elkaar gewerkt. Op dit moment kijken we enthousiast uit naar de toekomstige zesde generatie, vooruitlopend op nauwe samenwerking.

Meer informatie
Product Niepoort Ruby Port
Producent Niepoort
Type wijn Port
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl