Grans-Fassian Weisser Burgunder Trocken (doos van 6 flessen)

Grans-Fassian Weisser Burgunder Trocken (doos van 6 flessen)

Markus Molitor Wehlener Klosterberg* Pinot Blanc

Markus Molitor Einstern Pinot Blanc (doos van 6 flessen)

Ökonomierat Rebholz Weisser Burgunder Trocken (doos van 6 flessen)

€ 107,70
SKU
RES-20190604-1

Ökonomierat Rebholz Weisser Burgunder Trocken

Is een heerlijke witte wijn van het wijnhuis Ökonomierat Rebholz uit de Pfalz regio Duitsland. Deze wijn is gemaakt van Weisser Burgunder druiven.

Aanbevolen serveertemperatuur tussen de 8°C and 12°C. 

Ökonomierat Rebholz

Het wijn maken wordt vaak beïnvloed door trends en voorkeuren vanuit de markt. Rebholz volgt echter al meer dan drie generaties lang een duidelijke eigen richting en trekt zich niets aan van invloeden van buitenaf. Het domein maakt wijnen op traditionele wijze, met respect voor de natuur (biologisch-dynamisch) en met als enig doel topkwaliteit produceren. Het domein wordt geleid door Hansjörg Rebholz en zijn vrouw Brigit. Hun zuivere wijnen zijn fris en elegant.

Ökonomierat Rebholz Weisser Burgunder Trocken

De combinatie van druivenras en bodemtype geeft een bijzondere, kenmerkende complexiteit aan deze wijn. Zeer elegant en verfijnd, vol aromatisch (appel, peer, kweepeer), complex, diep en zeer fris, met een prachtige, zachte en minerale finale.

De streng geselecteerde druiven ondergaan direct bij aankomst in de wijnkelders een koude inweking van 24 uur om de volle aromatische kracht van de schillen te benutten. De gisting vindt plaats op rvs-tanks. Gezocht wordt naar een perfecte balans tussen fris zuur, fruit, restsuiker en alcohol.

Wijn - Spijs

Perfecte wijn voor delicate, lichte gerechten uit de moderne internationale keuken, in het bijzonder op basis van vis en zeevruchten.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Ökonomierat Rebholz Weisser Burgunder Trocken
Land Duitsland
Producent Weingut Okonomierat Rebholz
Type Witte wijn, Biologisch
Land Duitsland
Regio Pfalz
Druivensoort Weißburgunder
Aantal flessen 6
Prijs per stuk € 17,70