Perolla San Felice Rosso

Perolla San Felice Rosato (doos van 6 flessen)

San Felice Pugnitello (doos van 6 flessen)

San Felice Pugnitello (doos van 6 flessen)

Perolla San Felice Vermentino (doos van 6 flessen)

€ 64,75
SKU
TP-20200108-11

Perolla San Felice Vermentino

Is een heerlijke Italiaanse witte wijn uit de regio Toscane. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis San Felice van Vermentino druiven.

Agricola San Felice

San Felice is gevestigd in Castelnuovo Berardenga Siena Italië. De familie Grisaldi Del Taja, die in de eerste helft van de 20'e eeuw, tot de oprichters van het Consorzio del Chianti Classico behoorden, verkochten het landgoed begin jaren zeventig aan de Allianz Group, die zijn zinnen zette op enologische en territoriale uitmuntendheid.

Het dorp is volledig en zorgvuldig gerestaureerd, via een reeks werken die de karakteristieke kunst en architectuur benadrukten. Een uitgebreid programma voor de herplanting van wijnstokken werd gelanceerd om het beste uit de Sangiovese druiven te halen. Het project werd aangevuld met een wetenschappelijke studie naar inheemse wijnstokken, in samenwerking met de universiteiten van Florence en Pisa. In 1982 kocht de Groep ook het landgoed Campogiovanni, bestaande uit 20 hectare wijngaard op de hellingen van Montalcino, een ander gebied dat geassocieerd is met de beste tradities in wijnbouw en wijnproductie. Vandaag zijn de Borgo en Agricola San Felice twee succesvolle wijnhuizen.

Perolla San Felice Vermentino

Dit is een jonge maar intense witte wijn uit Toscane. De wijn bezit frisse aroma's met tonen van grapefruit, witte bloemen, gemaaid gras en citrusvruchten. Plezierig en harmonieus in de mond.

Wijn - Spijs

Ideaal als aperitief. Heerlijk bij lichte gerechten en gerechten op basis van vis.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Perolla San Felice Vermentino
Producent Agricola San Felice
Soort wijn Witte wijn
Land Italië
Regio Toscane
Druivensoort Vermentino
Aantal flessen 6
Prijs per fles € 10,75