Jean Leon Vinya la Scala (doos van 6 flessen)

Jean Leon Vinya la Scala (doos van 6 flessen)

Raddeck Silvaner (doos van 12 flessen)

Raddeck Silvaner (doos van 12 flessen)

Raddeck Sauvignon Blanc Trocken (doos van 12 flessen)

€ 143,40
SKU
KWI-2503

Raddeck Sauvignon Blanc Trocken

Is een heerlijke witte wijn van het wijnhuis Weingut Raddeck uit Nierstein Rheinhessen Duitsland. Deze wijn is gemaakt van Sauvignon Blanc druiven.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 9°C and 12°C.

Raddeck Sauvignon Blanc Trocken 

Is een project van Anna, de vrouw van Stephan. Verliefd op de Sauvignon Blanc druif vooral met invloeden uit de Nieuwe Wereld. Na stage gelopen te hebben in Nieuw Zeeland was het haar doel om een typisch Duitse Sauvignon met een knipoog naar de nieuwe wereld te maken. Dus wel met veel aroma's en de typische indicatoren van een opstuivend boeket vol citrus, ananas en rijpe kruisbes je neus verwent. Maar ook de calcaire invloeden van hun terroir. Ook de smaak is deze wijn heel complex, vol ananas, kruisbes en een aangename minerale toets. Volgens ons is haar project volledig geslaagd; een Rheinhessen Sauvignon met invloeden van de Nieuw Zeeland.

Wijn- Spijs

Heerlijke wijn bij visgerechten en salades of als aperitief.

Weingut Raddeck

Een wijn is net zo uniek als de mensen die het hebben gemaakt. Naast ervaring is het de passie die een goede wijn maakt. In het geval van zeer grote wijnen begint het ook bij de visie van de wijnmaker, die vervolgens zeer geleidelijk vorm krijgt. Al vele, vele jaren is onze familie gepassioneerd door wijnbouw. Nauw verbonden met de natuur, altijd in het oog houden van de noodzakelijke zorg voor de wijngaarden, geven we onze ervaring door aan volgende generaties.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl 

Meer informatie
Land Duitsland
Product Raddeck Sauvignon Blanc Trocken
Producent Raddeck
Type Witte wijn, Biologisch
Land Duitsland
Regio Rheinhessen
Druivensoort Sauvignon Blanc
Aantal flessen 12
Prijs per stuk € 11,95