Faustino V Rosado

Faustino V Rosado (doos van 6 flessen)

Torres Grans Muralles

Torres Grans Muralles (doos van 3 flessen)

Faustino V Blanco (doos van 6 flessen)

€ 52,50
SKU
MON-0203

Bodegas Faustino

Bodegas Faustino, gevestigd in Oyón, Rioja Alavesa, geniet internationale bekendheid dankzij meer dan 150 jaar ervaring in de productie en rijping van premium wijnen. Als je de deuren van Bodegas Faustino ingaat, is het net alsof je de geschiedenis van de wijn binnenstapt. Het is een onvergetelijke ervaring in een wijnmakerij die wereldwijde erkenning geniet. Je verliest je zelf in een immense vaten hal of in de spectaculaire flessenkelder. Het is het ontdekken van een geweldige wijnmakerij waar meer dan negen miljoen flessen rusten. De Bodega deelt de passie van een familie voor het land en respect voor eeuwenoude tradities in het creëren van wijnen. Faustino is de grootste exporteur van Gran Reservas in Rioja

Faustino V Blanco

Faustino V Blanco is een heerlijke Spaanse witte wijn uit de regio Rioja in Spanje. Deze wijn is gemaakt van Viura en Chardonnay druiven.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 8° C en 10° C.

Faustino V Blanco

Faustino V Blanco, een Spaanse wijn, is een zeer aantrekkelijke witte Rioja. Een intens fruitige wijn aangevuld met een licht kruidige en florale toets. Bleek goudgeel met een groen weerschijn. Een elegante en intense geur met tonen van exotisch fruit en grapefruit. Fris droge aanzet, zacht kruidige toets en licht bloemig van smaak met een vleugje honing.

Wijn - Spijs

Heerlijke Spaanse witte wijn die prima past bij bij vis, bouillabaisse, tapas, koud vlees. Ideaal als aperitief.

Meer informatie
Product Faustino V Blanco
Producent Faustino
Type wijn Wit
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl