Rioja Faustino I Gran Reserva Tinto (doos van 6 flessen)

Rioja Faustino I Gran Reserva Tinto (doos van 6 flessen)

Rioja Faustino V Rosado (doos van 6 flessen)

Rioja Faustino V Rosado (doos van 6 flessen)

Rioja Faustino V Reserva (doos van 6 flessen)

€ 83,70
SKU
MON-0201

Bodegas Faustino

Bodegas Faustino, gevestigd in Oyón, Rioja Alavesa, geniet internationale bekendheid dankzij meer dan 150 jaar ervaring in de productie en rijping van premium wijnen. Als je de deuren van Bodegas Faustino ingaat, is het net alsof je de geschiedenis van de wijn binnenstapt. Het is een onvergetelijke ervaring in een wijnmakerij die wereldwijde erkenning geniet. Je verliest je zelf in een immense vaten hal of in de spectaculaire flessenkelder. Het is het ontdekken van een geweldige wijnmakerij waar meer dan negen miljoen flessen rusten. De Bodega deelt de passie van een familie voor het land en respect voor eeuwenoude tradities in het creëren van wijnen. Faustino is de grootste exporteur van Gran Reservas in Rioja

Rioja Faustino V Reserva

Is een heerlijke Spaanse rode wijn uit de regio Rioja in Spanje. Deze wijn is gemaakt van Tempranillo en Mazuelo druiven.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 16 ° C en 18 ° C.

Rioja Faustino V Reserva 

Deze Spaanse rode wijn is een klassieke rode Rioja van de druivenrassen Tempranillo en Mazuelo. De wijn heeft 16 maanden houtrijping ondergaan, is fluweelzacht maar ook vol van smaak, lange afdronk. De wijn bezit een fraaie kersenrode kleur met een donkere rand. Verfijnd van geur, met fruit en houtnuances en een spicy toets. Vol, stevig en fluweelzacht van smaak, met milde tannines en een lange zuivere afdronk.

Wijn - Spijs

Fraaie drink- en maaltijd wijn (lamsvlees, wild , fijne stoofschotels, rood vlees, gevogelte, diverse kazen).

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Rioja Faustino V Reserva
Land Spanje
Producent Bodegas Faustino
Type Rode wijn
Land Spanje
Regio Rioja
Druivensoort Blend rood
Aantal flessen 6
Prijs per stuk € 13,95