Rocca Sveva Ripasso (doos van 6 flessen)

Rocca Sveva Ripasso (doos van 6 flessen)

Rocca Sveva Garda Cabernet Sauvignon (doos van 6 flessen)

Rocca Sveva Garda Cabernet Sauvignon (doos van 6 flessen)

Rocca Sveva Amarone della Valpolicella (doos van 6 flessen)

€ 229,80
SKU
TP-317030

Rocca Sveva Amarone della Valpolicella

Is een heerlijke Italiaanse rode Amarone wijn uit de Veneto region. Deze heerlijke wijn is gemaakt van Corvina, Molinara en Rondinella druiven.

Cantina di Soave

Sinds de oprichting in 1898, heeft Cantina di Soave een groeiplan gevolgd die leidde tot het ontstaan van een van de meest vooraanstaande en meest prestigieuze wijnproducenten in de Italiaanse en internationale wijnwereld. Jaar na jaar heeft het een kostbaar mozaïek samengesteld van productielocaties en wijngaarden die vandaag de dag vijf valleien omvatten in het oostelijke gebied van Verona en drie beroemde DOC - denominaties omvatten, Soave, Valpolicella en Durello.

Dankzij het avant-garde systeem van kwaliteitsselectie is Cantina di Soave in staat om wijnen te produceren die voldoen aan de eisen van een steeds veeleisender en complexere markt, met een breed portfolio aan wijnen die variëren van die voor dagelijks plezier tot ambitieuze wijnen die zijn vormgegeven voor de meest veeleisende restaurants, wijnwinkels en enotecas in Italië en in het buitenland.

Rocca Sveva Amarone della Valpolicella 

Dit is een Italiaanse rode wijn met een intense robijnrode kleur met granaatkleurige nuances. Volle, fruitige geur met nuances van kersen, amarena, bosvruchten, vanille, rozijnen en exotische vruchten. Robuust en zacht in de mond.

Wijn - Spijs

Deze wijn gaat goed samen met rood vlees, alle soorten wild, gerijpte kazen.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Rocca Sveva Amarone della Valpolicella
Land Italië
Producent Cantina di Soave
Type Rode wijn
Land Italië
Regio Veneto
Druivensoort Corvina, Molinara, Rondinella
Aantal flessen 6
Prijs per stuk € 38,30