Bertani Soave Sereolo (doos van 6 flessen)

Bertani Soave Sereolo (doos van 6 flessen)

Phebus Cabernet Sauvignon (doos van 6 flessen)

Phebus Cabernet Sauvignon (doos van 6 flessen)

Salentein Barrel Selection Cabernet Sauvignon (doos van 6 flessen)

€ 89,70
SKU
0469096

Salentein Barrel Selection Cabernet Sauvignon is een heerlijke rode Argentijnse wijn uit de regio Valle de Uco, Tunuyán, Mendoza Argentinië. Deze wijn is gemaakt van Cabernet Sauvignon druiven.

Salentein Barrel Selection Cabernet Sauvignon

Is een heerlijke Argentijnse rode wijn van Bodegas Salentein.

De wijngaarden liggen in het hart van Alto Valle de Uco, Argentinië, meer dan 1200 meter boven de zeespiegel. De bodem bestaat uit grof gesteente, wat een perfecte waterdrainering geeft. De nachten zijn koel door afdalende lucht uit de Andes en de dagen zonnig en warm. Dit alles geeft de wijn z'n unieke fruitige en rijpe karakteristieken.

De druiven worden met de hand geplukt. Een combinatie van moderne en traditionele technieken wordt gebruikt.

Aroma's van peper, zwarte bessen en vanille vormen de basis voor deze heerlijke, robijnrode wijn. Deze Cabernet Sauvignon heeft een elegante smaak en een lange, volle afdronk.

Wijn - Spijs

Lekker bij salami vooraf en daarna met haas, biefstuk van de haas of bij een mooie lamsbout met rozemarijn en knoflook. Tevens heerlijk bij rijke kaassoorten.

Bodegas Salentein

De wijn wordt gemaakt onder regie van Bodegas Salentein, het zeer prestigieuze wijn project van de Nederlander M. Pon. De bodega is gemaakt in de vorm van een kruis wat een snellere doorvoer van het wijnmaak proces geeft. Er wordt tevens volgens het zwaartekracht principe gewerkt.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Druivensoort Cabernet Sauvignon
Land Argentinië
Brand Salentein
Type wijn Rode wijn
Wijn regio Valle de Uco