Eò Adonis Bianco (doos van 6 flessen)

Eò Adonis Bianco (doos van 6 flessen)

Shottesbrooke Chardonnay Regional Series (doos van 12 flessen)

Shottesbrooke Chardonnay Regional Series (doos van 12 flessen)

Salentein Barrel Selection Merlot (doos van 6 flessen)

€ 89,70
SKU
0469114

Salentein Barrel Selection Merlot is een heerlijke rode Argentijnse wijn uit de regio Valle de Uco, Tunuyán, Mendoza Argentinië. Deze wijn is gemaakt van Merlot druiven.

Salentein Barrel Selection Merlot 

Is een heerlijke Argentijnse Merlot wijn van Bodegas Salentein. De wijngaarden liggen in het hart van Alto Valle de Uco, Argentinië, meer dan 1200 meter boven de zeespiegel. De bodem bestaat uit grof gesteente, wat een perfecte waterdrainering geeft. De nachten zijn koel door afdalende lucht uit de Andes en de dagen zonnig en warm. Dit alles geeft de wijn z'n unieke fruitige en rijpe karakteristieken.

De druiven worden met de hand geplukt. Een combinatie van moderne en traditionele technieken wordt gebruikt.

Een fraaie, robijnrode wijn met aroma's van rood fruit, kruiden en cederhout. Fluweelzacht, met een mooie structuur, een perfecte balans en een aangename afdronk.

Wijn - Spijs

Geniet bij voorkeur van deze wijn met lamsvlees of klein wild. Ook de combinatie met paté of jonge kazen is een aanrader!

Bodegas Salentein

De wijn wordt gemaakt onder regie van Bodegas Salentein, het zeer prestigieuze wijn project van de Nederlander M. Pon. De bodega is gemaakt in de vorm van een kruis wat een snellere doorvoer van het wijnmaak proces geeft. Er wordt tevens volgens het zwaartekracht principe gewerkt.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Druivensoort Merlot
Land Argentinië
Brand Salentein
Type wijn Rode wijn
Wijn regio Valle de Uco