Cantina di Soave Poesie Amarone della Valpolicella (doos van 6 flessen)

Cantina di Soave Poesie Amarone della Valpolicella (doos van 6 flessen)

Sartori Amarone Corte Bra (doos van 6 flessen)

€ 197,70
SKU
TP-MON-26221

Sartori Amarone Corte Bra

Sartori Amarone Corte Bra is een heerlijke Italiaanse rode wijn uit de regio Veneto. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Cesari van Corvina, Molinara en Rondinella druiven.

Sartori

Bezit wijngaarden in alle bekende classico-zones en heeft bovendien een aantal bijzondere top wijnen uit individuele wijngaarden. Samen met de bekende oenoloog Franco Bernabei beheert men de groei van de druiven in de wijngaarden en de vinificatie van de wijn. De stijl van Sartori varieert van klassiek gerijpt tot modern en jeugdig, van verfrissend droog tot rijk en intens. Tot de hoogtepunten van Sartori behoren ongetwijfeld de uitgesproken Amarone en Recioto della Valpolicella. Deze wijnen worden tot de top van Italië gerekend.

Sartori Amarone Corte Bra 

Sartori Amarone Corte Bra heeft een granaatrode kleur. Deze wijn heeft een rijkgeschakeerde geur met tonen van portachtig fruit, confiture, kers, kokos, tabak en fijne houtnuances. Fluweel zachte aanzet, mondvullend, rijk en stoer van smaak met nuances van rijp fruit, specerijen, kokos en tabak.

Wijn - Spijs

Heerlijk bij diverse vleesgerechten (kort gebakken, gegrild of gesmoord) met rijke sauzen, wild, wild gevogelte, stoofschotels, rijke pastaschotels, paddenstoelen en gerijpte kazen.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Sartori Amarone Corte Bra
Land Italië
Producent Casa Vinicola Sartori Verona
Type Rode wijn
Regio Veneto
Druivensoort Corvina, Molinara, Rondinella
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 32,95