Torre del Falasco Valpolicella Ripasso (doos van 6 flessen)

Torre del Falasco Valpolicella Ripasso (doos van 6 flessen)

Corte Giara Chardonnay (doos van 6 flessen)

Corte Giara Chardonnay (doos van 6 flessen)

Torre del Falasco Valpolicella Ripasso Superiore (doos van 6 flessen)

€ 59,50
SKU
28878

Torre del Falasco Valpolicella Ripasso Superiore is een heerlijke Italiaanse rode wijn uit de regio Veneto. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Cantina Valpantena van Corvina en Rondinella druiven.

Torre del Falasco Valpolicella Ripasso Superiore

Deze Italiaanse rode wijn heeft een diepe robijn rode kleur. Een warme geur van wilde bessen, zoethout en bloesem. Een iets zoete aanzet, rijp fruit, koekkruiden en zoethout. Zachte tannines en een zeer lange afdronk.

Wijn - Spijs

Deze wijn is uitstekend te combineren bij klassieke gerechten zoals wild, runderstoofpot of een pasta met wilde paddenstoelen.

Torre del Falasco

Het topmerk van de Cantina Valpantena ontleent zijn naam aan een beroemde dief genaamd Falasco, bekend als de schrik van de vallei, die een kleine toren in het dorp Stallavena als schuilplaats gebruikte. Deze toren werd al snel een symbool van het terroir en een reden om over de verhalen en tradities te vertellen, die een perfecte combinatie zijn met elke Torre del Falasco wijn. Deze wijnen vinden hun basis in een constante, nauwkeurige en nauwgezette zorg voor de wijngaarden en een selectie van de beste druiven. 

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Druivensoort Corvina, Rondinella
Land Italië
Brand Cantina Valpantena
Type wijn Rode wijn
Wijn regio Veneto