Santa Rita Label 120 Rosé  (doos van 6 flessen)

Santa Rita Label 120 Rosé (doos van 6 flessen)

Torres Mas Rabell Rosado (doos van 6 flessen)

Torres Mas Rabell Rosado (doos van 6 flessen)

Torres De Casta Rosado (doos van 6 flessen)

€ 57,00
SKU
WAL-9015

Torres

De wortels van de familie Torres in de Penedès zijn terug te voeren tot de 17' eeuw. Documenten tonen aan dat zelfs in die tijd de voorouders van de familie Torres wijnboeren waren en hun wijnen op kleine schaal verkochten. De missie van Torres: "We zijn een team van individuen dat zich inzet voor één doel: van aarde tot tafel creëren we uitzonderlijke wijnen en distillaten, met het doel om gedenkwaardige ervaringen in alle uithoeken van de wereld aan te moedigen." We geven onze waarden van uitmuntendheid van de ene generatie aan de volgende door, en we geloven sterk in sociale, ecologische en economische duurzaamheid, door de traditie die we hebben geërfd te combineren met de constante innovatie om de toekomst te leiden.

Torres De Casta Rosado

Is een heerlijke Spaanse rosé wijn uit de regio Catalunya in Spanje. Deze wijn is gemaakt van Garnacha Tinta en Cariñena druiven.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 7° C en 10° C.

Torres De Casta Rosado 

Is een van de meest gedronken en gewaardeerde rosé's van Nederland. Deze rosé heeft een kleur van mooie aardbeien en een delicaat fruitig bouquet dat eigen is aan de Garnacha-druif, waarvan hij voor het grootste deel gemaakt is. De andere druif in deze wijn is de Cariñena. De afdronk is droog, fris, fruitig en soepel door het ontbreken van harde tannines.

Wijn - Spijs

Deze Torres-rosé is een uitstekende begeleider van informele gerechten, zoals pasta's, groenteschotels, picknicks en traditionele Spaanse tapas.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Torres De Casta Rosado
Land Spanje
Producent Miguel Torres Espana
Type Rode wijn
Regio Catalonië
Druivensoort Cariñena, Garnacha
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 9,50