Torres De Casta Rosado

Torres De Casta Rosado (doos van 6 flessen)

Torres Gran Coronas Reserva

Torres Gran Coronas Reserva (doos van 6 flessen)

Torres Fransola Sauvignon Blanc (doos van 6 flessen)

€ 191,70
SKU
WAL-9016

Familia Torres

De wortels van de familie Torres in de Penedès zijn terug te voeren tot de 17'e eeuw. Documenten tonen aan dat zelfs in die tijd de voorouders van de familie Torres wijnboeren waren en hun wijnen op kleine schaal verkochten. De missie van Torres: "We zijn een team van individuen dat zich inzet voor één doel: van aarde tot tafel creëren we uitzonderlijke wijnen en distillaten, met het doel om gedenkwaardige ervaringen in alle uithoeken van de wereld aan te moedigen." We geven onze waarden van uitmuntendheid van de ene generatie aan de volgende door, en we geloven sterk in sociale, ecologische en economische duurzaamheid, door de traditie die we hebben geërfd te combineren met de constante innovatie om de toekomst te leiden.

Torres Fransola Sauvignon Blanc

Torres Fransola Sauvignon Blanc is een heerlijke Spaanse witte wijn uit de regio Penedès in Spanje. Deze wijn is gemaakt van Sauvignon Blanc druiven.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 10 ° C en 12 ° C.

Torres Fransola Sauvignon Blanc

Torres Fransola Sauvignon Blanc, een Spaanse icoon wijn, is een complexe, volle Sauvignon Blanc met intense, verfijnde aroma's van onder andere nectarine en passievrucht.

Fransola: De twee druivensoorten waaruit deze Single Vineyard wijn bestaat worden apart gevinifieerd en later vermengd, vervolgens ondergaat de wijn een korte lagering van 6 maanden op fusten van Amerikaans eikenhout. Deze wijn is afkomstig uit één wijngaard Castell de Fransola en heeft een rijk, fruitig (passievrucht en meloen) bouquet en een volle lange afdronk waarin men de smaak herkent van asperges. Druivensoort(en): sauvignon blanc en parellada.

Wijn - Spijs

Deze wijn is een ideale begeleider van schelpdieren, visgerechten, wit-vleesgerechten en in het bijzonder van gerechten waarbij kruidige sauzen gepaard gaan.

Meer informatie
Product Torres Fransola Sauvignon Blanc
Producent Miguel Torres Espana
Type wijn Wit
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl