Schloss Reinhartshausen Riesling Trocken (doos van 6 flessen)

Schloss Reinhartshausen Riesling Trocken (doos van 6 flessen)

Torres Mas Borras (doos van 6 flessen)

Torres Mas Borras (doos van 6 flessen)

Torres Gran Vina Sol (doos van 12 flessen)

€ 129,00
SKU
WAL-9052

Torres

De wortels van de familie Torres in de Penedès zijn terug te voeren tot de 17e eeuw. Documenten tonen aan dat zelfs in die tijd de voorouders van de familie Torres wijnboeren waren en hun wijnen op kleine schaal verkochten. De missie van Torres: "We zijn een team van individuen dat zich inzet voor één doel: van aarde tot tafel creëren we uitzonderlijke wijnen en distillaten, met het doel om gedenkwaardige ervaringen in alle uithoeken van de wereld aan te moedigen." We geven onze waarden van uitmuntendheid van de ene generatie aan de volgende door, en we geloven sterk in sociale, ecologische en economische duurzaamheid, door de traditie die we hebben geërfd te combineren met de constante innovatie om de toekomst te leiden.

Torres Gran Viña Sol

Is een heerlijke Spaanse witte wijn uit de regio Penedès in Spanje. Deze wijn is gemaakt van Chardonnay en Parellada druiven. Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 10 ° C en 12 ° C.

Torres Gran Viña Sol 

Deze Spaanse witte wijn heeft een typisch Chardonnay-karakter met aroma's van verse appels, citrusfruit en rijpe peren, gecombineerd met lichte tonen van voorjaarsbloemen. Een delicaat vleugje Frans eikenhout verstevigt de evenwichtige, krachtige structuur. De afdronk is zacht, fluweelachtig en rond.

Wijn - Spijs

Uitstekende witte wijn bij visgerechten, paella en kalkoen.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

 

Meer informatie
Product Torres Gran Vina Sol
Land Spanje
Producent Miguel Torres Espana
Type Witte wijn
Regio Penedès
Druivensoort Chardonnay, Parellada
Aantal flessen 12
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 10,75