Torres Gran Vina Sol (doos van 12 flessen)

Torres Gran Vina Sol (doos van 12 flessen)

Fleur du Cap Essence du Cap Sauvignon Blanc (doos van 12 flessen)

Fleur du Cap Essence du Cap Sauvignon Blanc (doos van 12 flessen)

Torres Mas Borras (doos van 6 flessen)

€ 179,70
SKU
WAL-9051

Torres

De wortels van de familie Torres in de Penedès zijn terug te voeren tot de 17'e eeuw. Documenten tonen aan dat zelfs in die tijd de voorouders van de familie Torres wijnboeren waren en hun wijnen op kleine schaal verkochten. De missie van Torres: "We zijn een team van individuen dat zich inzet voor één doel: van aarde tot tafel creëren we uitzonderlijke wijnen en distillaten, met het doel om gedenkwaardige ervaringen in alle uithoeken van de wereld aan te moedigen." We geven onze waarden van uitmuntendheid van de ene generatie aan de volgende door, en we geloven sterk in sociale, ecologische en economische duurzaamheid, door de traditie die we hebben geërfd te combineren met de constante innovatie om de toekomst te leiden.

Torres Mas Borràs

Is een heerlijke Spaanse rode wijn uit de regio Penedès in Spanje. Deze wijn is gemaakt van Pinot Noir druiven.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 15° C en 17° C.

Torres Mas Borràs 

Deze Spaanse rode wijn heeft een elegante, diep robijnrode kleur, het fruitige aroma doet denken aan de heerlijke geur van overrijpe kersen. Een verrukkelijke, fluwelen smaak, met warme, zachte, bijna zoete tannines. Om de kwalitatieve eigenschappen van deze Pinot Noir zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen, is de wijn niet gefilterd. Hierdoor kan het voorkomen dat zich droesem in de fles ontwikkelt.

Mas Borràs: De Pinot Noir, die moeite heeft te acclimatiseren in het klimaat van de Mediterranée, kan alleen maar goede oogsten produceren in de bergstreken van de Upper Penedès. De koude zomernachten van de Mas Borràs wijngaard zorgen voor een zorgvuldige rijping van de tere druiven.

Wijn - Spijs 

Een uitstekende begeleider voor gebraden vlees, gekookte hammen en romige kazen.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Torres Mas Borras
Land Spanje
Producent Miguel Torres Espana
Type Rode wijn
Regio Penedès
Druivensoort Pinot Noir
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 29,95