Torres Sangre de Toro Reserva (doos van 6 flessen)

Torres Sangre de Toro Reserva (doos van 6 flessen)

Torres Mas Rabell Rosado (doos van 6 flessen)

Torres Mas Rabell Rosado (doos van 6 flessen)

Torres Mas Rabell Blanco (doos van 6 flessen)

€ 57,00
SKU
WAL-9019

Torres

De wortels van de familie Torres in de Penedès zijn terug te voeren tot de 17'e eeuw. Documenten tonen aan dat zelfs in die tijd de voorouders van de familie Torres wijnboeren waren en hun wijnen op kleine schaal verkochten. De missie van Torres: "We zijn een team van individuen dat zich inzet voor één doel: van aarde tot tafel creëren we uitzonderlijke wijnen en distillaten, met het doel om gedenkwaardige ervaringen in alle uithoeken van de wereld aan te moedigen." We geven onze waarden van uitmuntendheid van de ene generatie aan de volgende door, en we geloven sterk in sociale, ecologische en economische duurzaamheid, door de traditie die we hebben geërfd te combineren met de constante innovatie om de toekomst te leiden.

Torres Mas Rabell Blanco

Is een heerlijke Spaanse witte wijn uit de regio Catalunya in Spanje. Deze wijn is gemaakt van Parallada en Garnacha Blanco druiven.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 10 ° C en 12 ° C.

Torres Mas Rabell Blanco

Deze Spaanse witte wijn is een delicate, geurige, frisse wijn met aroma's van verfijnd fruit en nuances van kruiden. In de mond zacht, vol en knisperend, met heel veel fruitige aroma's (appelen en ananas) en een vleugje kruiden (venkel). Een soepele wijn met een zuivere, krachtige afdronk.

Wijn - Spijs

De Mas Rabell weerspiegelt de gezonde traditie van de Mediterrané van het drinken van wijn en eten. Hij is dan ook een ideale begeleider van alle soorten zeevruchten - oesters, gegrilde vis of garnalen, zarzuela , alsook pasta schotels. Een perfecte wijn.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Torres Mas Rabell Blanco
Land Spanje
Producent Miguel Torres Espana
Type Witte wijn
Regio Catalonië
Druivensoort Garganega, Parellada
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 9,50