Torres Gran Coronas Reserva (doos van 6 flessen)

Torres Gran Coronas Reserva (doos van 6 flessen)

Torres Mas Rabell Blanco (doos van 6 flessen)

Torres Mas Rabell Blanco (doos van 6 flessen)

Torres Sangre de Toro Reserva (doos van 6 flessen)

€ 81,00
SKU
WAL-9018

Torres

De wortels van de familie Torres in de Penedès zijn terug te voeren tot de 17'e eeuw. Documenten tonen aan dat zelfs in die tijd de voorouders van de familie Torres wijnboeren waren en hun wijnen op kleine schaal verkochten. De missie van Torres: "We zijn een team van individuen dat zich inzet voor één doel: van aarde tot tafel creëren we uitzonderlijke wijnen en distillaten, met het doel om gedenkwaardige ervaringen in alle uithoeken van de wereld aan te moedigen." We geven onze waarden van uitmuntendheid van de ene generatie aan de volgende door, en we geloven sterk in sociale, ecologische en economische duurzaamheid, door de traditie die we hebben geërfd te combineren met de constante innovatie om de toekomst te leiden.

Torres Sangre de Toro Reserva

Is een heerlijke Spaanse rode wijn uit de regio Catalunya in Spanje. Deze wijn is gemaakt van Garnacha en Syrah druiven.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 16 ° C en 18 ° C.

Torres Gran Sangre de Toro 

Deze Spaanse wijn heeft een donkerrode kleur met purperen stralen. De geuren van pruimen en zwarte bessen jam worden aangevuld met sporen van eikenhout. De smaak is weelderig en vol. Naarmate de wijn in het glas opwarmt, komen de zijdeachtige tannines, die zo kenmerkend zijn voor de Garnacha druif, naar buiten. Kruiden (zwarte peper en kruidnagel) vermengen zich met hinten van fruit en eindigen in een volle, krachtige en lange afdronk. Eerst een minutenlange verrassing door het bouquet, vervolgens de rijke smaak en ten derde een afdronk die twintig tellen later nog te proeven is.

Wijn - Spijs

Het is een ideale wijn om te drinken bij gevulde pepers, wild, stews, ragout, goulash en kruidige vleesgerechten.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Torres Sangre de Toro Reserva
Land Spanje
Producent Miguel Torres Espana
Type Rode wijn
Regio Penedès
Druivensoort Garnacha, Syrah
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 13,50