Trimbach Gewürztraminer Reserve

Trimbach Gewürztraminer Vendanges Tardives (doos van 6 flessen)

Trimbach Gewürztraminer Seigneur de Ribeaupierre (doos van 6 flessen)

€ 185,70
SKU
415024

Trimbach Gewürztraminer Seigneur de Ribeaupierre

Is een heerlijke witte Franse Elzas wijn van het wijnhuis Trimbach uit het dorp Ribeauville in de Elzas Frankrijk. Deze wijn is gemaakt van Gewürztraminer druiven.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 8°C and 10°C.

Maison Trimbach

Maison Trimbach is al meer dan 375 jaar actief in de wijnbouw. De familie vestigde zich in 1626 als Hugenoten in de Elzas en is sindsdien onlosmakelijk met deze regio verbonden. Trimbach produceert al twaalf generaties lang wijnen die uitblinken in oorspronkelijkheid en zuiverheid. De typische Trimbach-stijl staat voor strikt droge wijnen met structuur, elegantie en bewaarpotentie. Trimbach heeft internationaal grootse roem verworven. Het grootste wapenfeit is dat de wijnen van Trimbach terug te vinden zijn op de wijnkaart van alle (!) driesterrenrestaurants in Frankrijk.

Trimbach Gewürztraminer Seigneur de Ribeaupierre

Een complexe wijn met een vettig mondgevoel en sterke fruitsmaken. Alleen in de beste jaren geproduceerd.,Gemaakt van de beste overjarige druiven.

Complexe botrytis wijn, maar wel droog op de afdronk.

Wijn - Spijs

Heerlijke witte Elzas wijn die prima past bij gerookte vis, kruidig bereidde vis of wit vlees, al dan niet met rijke sauzen en het is een traditionele begeleider van de Aziatische keuken.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Land Frankrijk
Product Trimbach Gewürztraminer Seigneur de Ribeaupierre
Producent Maison Trimbach
Type Witte wijn
Land Frankrijk
Regio Elzas
Druivensoort Gewürztraminer
Aantal flessen 6
Prijs per stuk € 30,95