Chileense wijnen

Chileense wijnen

Chileense wijnen kopen online begint bij Le-Connaisseur

Le Connaisseur voert een uitgebreid assortiment Chileense wijnen, zoals ondermeer wijnen van Errazuriz, Montes, Torres, Arboleda, Los Vascos, Chadwick, Altaïr, Espiritu de Chile, Matetic, Santa Rita, Sena, Tabali en Castillo de Molina. Wij voeren hiermee een zeer uitgebreid assortiment Chileense wijnen van diverse vooraanstaande Chileense wijnhuizen. Als u een Chileense wijn zoekt die niet op onze website staat neem dan s.v.p. contact met ons op.

Waarom bij Le Connaisseur bestellen?

Wanneer u uw wijn bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. Wilt u meer weten over wijn uit een specifieke regio in Chili of van een wijnhuis? Dan helpen wij u graag met het vinden van een passende Chileense wijn.

En heeft u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van de vijf betaalmogelijkheden: vooruitbetaling, iDeal, creditcard, PayPal en contante betaling bij afhalen. Le Connaisseur heeft namelijk een fysieke winkel in Den Haag waar u van harte welkom bent om het assortiment te bekijken en uw wijn af te halen. In onze winkel vindt u slechts een gedeelte van het assortiment wat in onze webwinkel wordt aangeboden. Als u via internet uw wijn bestelt, kunnen wij deze, binnen een paar dagen, in de winkel voor uw klaar zetten.

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en € 10,00 voor bestellingen naar andere EU landen. Bij bestellingen boven de € 75,= in Nederland en België sturen wij de wijnen gratis naar u toe.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-60 van 199

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Errazuriz Aconcagua Alto Carmenère (doos 6)
  NEW
  Errazuriz Aconcagua Alto Carmenère (doos 6)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 119,70 Speciale prijs € 101,94
 2. Errazuriz Aconcagua Costa Pinot Noir Wild Ferment (doos 6)
  NEW
 3. Errazuriz Aconcagua Costa Syrah (doos 6)
  NEW
  Errazuriz Aconcagua Costa Syrah (doos 6)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 119,70 Speciale prijs € 101,94
 4. Errazuriz Aconcagua Costa Sauvignon Blanc (doos 6)
  NEW
  Errazuriz Aconcagua Costa Sauvignon Blanc (doos 6)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 88,50 Speciale prijs € 71,94
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-60 van 199

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren