Abruzzen wijnen

Abruzzen wijnen

Italiaanse Abruzzo wijnen kopen online begint bij Le-Connaisseur

Bent u een liefhebber van Italiaanse Abruzzo of Abruzzen wijn en wilt u deze gemakkelijk online kopen? Dan bent u bij Le Connaisseur aan het juiste adres. Wij verkopen Abruzzo wijnen van diverse bekende wijnhuizen als bijvoorbeeld Bennati, Masciarelli, Eo Collefrisio, Frentana, Epicuro en Cantina Volpi. De meest bekende Italiaanse Abruzzo wijn de Montepulciano d'Abruzzo vind u bij bijna alle wijnhuizen die wij voeren uit deze streek.

Waarom bij Le-Connaisseur bestellen?

Wanneer u uw wijn bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. En heeft u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van de vijf betaalmogelijkheden: vooruitbetaling, iDeal, creditcard, PayPal en contante betaling bij afhalen. Le Connaisseur heeft namelijk een fysieke winkel in Den Haag waar u van harte welkom bent om het assortiment te bekijken en uw wijn af te halen. In onze winkel vindt u slechts een gedeelte van het assortiment wat in onze webwinkel wordt aangeboden. Als u via internet uw wijn bestelt, kunnen wij deze, binnen een paar dagen, in de winkel voor uw klaar zetten. 

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en een redelijke prijs voor bestellingen naar andere EU landen. Bij bestellingen boven de € 75,= in Nederland en België sturen wij de wijnen gratis naar u toe.

Bekijken als Rooster Lijst

20 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

20 Items

per pagina
Aflopend sorteren