Piemonte wijnen

Piemonte wijnen

Italiaanse Piemonte wijnen kopen online begint bij Le-Connaisseur

Bent u een liefhebber van Italiaanse Piemonte wijnen en wilt u deze gemakkelijk online kopen? Dan bent u bij Le Connaisseur aan het juiste adres. Bij ons vindt u de beste Italiaanse Piemonte wijnen.

Wij verkopen Piemonte wijnen van ondermeer de volgende wijnhuizen: Beni di Batasiolo, Alessandro Rivetto, Marchesi di Barolo, Luciano Sandrone, Vietti, Produttori del Barbaresco, Tacchino, Vigneti Massa, Vitivinicola Antoniolo, Agricola Brandini, Borgogno en G.D. Vajra.

Waarom bij Le Connaisseur bestellen?

Wanneer u uw wijn bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. Wilt u meer weten over wijn uit een specifieke regio in Italië of van een wijnhuis? Dan helpen wij u graag met het vinden van een passende Italiaanse wijn.

En heeft u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van de vijf betaalmogelijkheden: vooruitbetaling, iDeal, creditcard, PayPal en contante betaling bij afhalen. Le Connaisseur heeft namelijk een fysieke winkel in Den Haag waar u van harte welkom bent om het assortiment te bekijken en uw wijn af te halen. In onze winkel vindt u slechts een gedeelte van het assortiment wat in onze webwinkel wordt aangeboden. Als u via internet uw wijn bestelt, kunnen wij deze, binnen een paar dagen, in de winkel voor uw klaar zetten.

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en een scherpe prijs voor bestellingen naar andere EU landen. Bij bestellingen boven de € 75,= in Nederland en België sturen wij de wijnen gratis naar u toe.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-60 van 93

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-60 van 93

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren