Argentijnse wijnen

Argentijnse wijnen kopen online begint bij Le-Connaisseur

Le Connaisseur voert een uitgebreid assortiment Argentijnse wijnen, zoals ondermeer wijnen van Bodegas Salentein, Bodegas Luigi Bosca, Rutini Wines, Altos las Hormigas, Finca Flichman, Phebus, Bodegas Fabre, Zuccardi and Bodegas Enrique Vollmer. Wij voeren hiermee een zeer uitgebreid assortiment Argentijnse wijnen van diverse vooraanstaande Argentijnse wijnhuizen. Als u een Argentijnse wijn zoekt die niet op onze website staat neem dan s.v.p. contact met ons op.

Waarom bij Le-Connaisseur bestellen?

Wanneer u uw wijn bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. Wilt u meer weten over wijn uit een specifieke regio in Nieuw-Zeeland of van een wijnhuis? Dan helpen wij u graag met het vinden van een passende Nieuw-Zeelandse wijn. En heeft u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van de vijf betaalmogelijkheden: vooruitbetaling, iDeal, creditcard, PayPal en contante betaling bij afhalen. Le Connaisseur heeft namelijk een fysieke winkel in Den Haag waar u van harte welkom bent om het assortiment te bekijken en uw wijn af te halen. In onze winkel vindt u slechts een gedeelte van het assortiment wat in onze webwinkel wordt aangeboden. Als u via internet uw wijn bestelt, kunnen wij deze, binnen een paar dagen, in de winkel voor uw klaar zetten.

Thuisbezorgen

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en een redelijke prijs voor bestellingen naar andere EU landen. Bij bestellingen boven de € 75,= in Nederland en België sturen wij de wijnen gratis naar u toe.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 128

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 128

per pagina
Aflopend sorteren