Argentijnse wijnen

Argentijnse wijnen

Argentijnse wijnen kopen online begint bij Le-Connaisseur

Le Connaisseur voert een uitgebreid assortiment Argentijnse wijnen, zoals onder meer wijnen van Casarena, Phebus, Luigi Bosca, Rutini, en Zuccardi.

Neem eens een kijkje in onze uitgebreide assortiment Argentijnse Malbec, Argentijnse Torrontes, Argentijnse Cabernet Sauvignon en Argentijnse Bonarda wijnen. Als u een Argentijnse wijn zoekt die niet op onze website staat neem dan contact met ons op.

Waarom bij Le Connaisseur bestellen?

Wanneer u uw wijn bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. Wilt u meer weten over wijn uit een specifiek land, regio of wijnhuis? Dan helpen wij u graag met het vinden van een passende wijn. En hebt u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van onze betaalmogelijkheden: Vooruitbetaling / Overboeking, iDeal / Bancontact / KBC / Belfius / Sofort, Creditcard en PayPal.

Wijn bezorgen

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en een scherpe prijs berekenen voor bestellingen naar andere EU landen. Bij bestellingen boven de € 75,= in Nederland en België sturen wij de wijnen gratis naar u toe.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 77

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 77

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren