Australische wijnen

Australische wijnen

Australische wijnen kopen online begint bij Le-Connaisseur

Le Connaisseur voert een uitgebreid assortiment Australische wijnen, zoals onder meer wijnen van Wirra Wirra, d'Arenberg, Shottesbrooke, Dowie Doole en Penfolds.

Wij voeren hiermee een zeer uitgebreid assortiment Australische wijnen van diverse vooraanstaande Australische wijnhuizen. Als u een Australische wijn zoekt die niet op onze website staat neem dan s.v.p. contact met ons op.

Waarom bij Le Connaisseur bestellen?

Wanneer u uw wijn bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. Wilt u meer weten over wijn uit een specifiek land, regio of wijnhuis? Dan helpen wij u graag met het vinden van een passende wijn. En hebt u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van de vier betaalmogelijkheden: Vooruitbetaling / Overboeking, iDeal, Creditcard en PayPal.

Wijn bezorgen

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en een scherpe prijs voor bestellingen naar andere EU landen. Bij bestellingen boven de € 75,= in Nederland en België sturen wij de wijnen gratis naar u toe.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 55

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 55

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren