Californische wijnen

Californische wijnen kopen online begint bij Le-Connaisseur

Californië is goed voor bijna 90% van de totale wijnproductie in de Verenigde Staten. Deze zonnige staat aan de westkust biedt de ideale omstandigheden voor de aanplant van een scala aan duivenrassen. De wijngebieden dicht bij de oceaan profiteren van de verkoelende invloed van de oceaan. Hier vindt men druiven als Sauvignon Blanc, Pinot Noir en Chardonnay. De wijngaarden die meer in het warmere binnenland liggen en waar de invloed van de oceaan kleiner is, zijn doorgaans meer geschikt voor de productie van rode wijnen zoals de Cabernet Sauvignon en natuurlijk de nationale trots de Zinfandel! In totaal worden er meer dan honderd druivensoorten geteeld in Californië.

Le Connaisseur voert een uitgebreid assortiment Californische wijnen, zoals ondermeer wijnen van Kendall-Jackson, Marimar Estate, Beringer, Schug, Kistler Vineyards, Napa Cellars, Heitz, La Crema, Hirsch, Bernardus, Quady Winery, ZIn*Phomaniac, Cardinale, Murphy Goode, Cambria Estate, Nielson, Freemark Abbey, Parducci en Paul Dolan.

Wij voeren hiermee een zeer uitgebreid assortiment Californische wijnen van diverse vooraanstaande Californische wijnhuizen. Als u een Californische wijn zoekt die niet op onze website staat neem dan s.v.p. contact met ons op.

Waarom bij Le Connaisseur bestellen?

Wanneer u uw wijn bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. Wilt u meer weten over wijn uit een specifiek land, regio of wijnhuis? Dan helpen wij u graag met het vinden van een passende wijn. En hebt u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van de vier betaalmogelijkheden: vooruitbetaling, iDeal, creditcard en PayPal.

Wijn bezorgen

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en een scherpe prijs voor bestellingen naar andere EU landen. Bij bestellingen boven de € 75,= in Nederland en België sturen wij de wijnen gratis naar u toe.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 84

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 84

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren