Californische wijnen

Californische wijnen

Californische wijnen kopen online begint bij Le-Connaisseur

Le Connaisseur voert een uitgebreid assortiment Californische wijnen, zoals ondermeer wijnen van Kendall-Jackson, Marimar Estate, Beringer, Schug, Napa Cellars, La Crema, Bernardus, Quady Winery, ZIn*Phomaniac, Cardinale, Murphy Goode, Cambria Estate, Nielson, Freemark Abbey, Parducci en Paul Dolan.

Wij voeren hiermee een zeer uitgebreid assortiment Californische wijnen van diverse vooraanstaande Californische wijnhuizen. Als u een Californische wijn zoekt die niet op onze website staat neem dan s.v.p. contact met ons op.

Waarom bij Le Connaisseur bestellen?

Wanneer u uw wijn bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. Wilt u meer weten over wijn uit een specifiek land, regio of wijnhuis? Dan helpen wij u graag met het vinden van een passende wijn. En hebt u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van de vier betaalmogelijkheden: vooruitbetaling, iDeal, creditcard en PayPal.

Wijn bezorgen

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en een scherpe prijs voor bestellingen naar andere EU landen. Bij bestellingen boven de € 75,= in Nederland en België sturen wij de wijnen gratis naar u toe.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 81

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 81

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren