Beringer

Beringer

Beringer Vineyards

Toen Frederick Beringer en later Jacob Beringer uit Mainz in Duitsland emigreerden naar de Verenigde Staten, vestigden ze zich eerst in New York. Pas later trokken de broers naar Californië om daar wijn te gaan maken. Zo werd in 1876 het inmiddels vermaarde wijnhuis Beringer opgericht. Ze zijn het oudste operationele wijnbedrijf van Californië. De Beringer Vineyards bezitten dan ook de oudste wijngaarden van Napa Valley. Ook de wijnmakers van Beringer gaan lang mee. De huidige wijnmaker, Mark Beringer zoon van de grondlegger, is de 8e wijnmaker in de lange historie. Dit is tekenend voor de continuïteit en consistentie die het bedrijf kenmerken.

Napa Valley

Napa Valley is een schitterend wijngebied dat tot de beroemdste van de wereld behoort. De vallei is 45 kilometer lang en zeer smal. Het bezit over een ideale klimaat en een geschikte en gevarieerde samenstelling van de bodem. In 2012 breid men uit naar Central Coast en wordt de Beringer Knight Valley door Wine Spectator verkozen als best wijn van het jaar.

Kwaliteit

Vandaag de dag staat Beringer voor prijswinnende kwaliteit. In de Top 100 van de gezaghebbende Wine Spectator heeft het huis zelfs meer vermeldingen dan enig ander wijnbedrijf, waar ook ter wereld. Ze zijn het enige wijnbedrijf dat ooit de wedstrijd van Wine Spectator Wine of the Year met zowel rode als witte wijn heeft gewonnen. Bij Beringer streeft men naar een balans tussen moderne technologie en beproefde wijntradities, wat resulteert in fantastische wijnen.

Wijnseries

Wij verkopen verschillende soorten wijnen van Beringer Vineyards zoals de Beringer Founders Estate, de Beringer Classic, de Beringer Luminus, de Beringer Quantum en de Beringer Knight Valley. Deze series wijnen bevatten zowel witte als rode wijnen en zijn vaak van één druivensoort gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn voor de rode wijnen de Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Malbec, Merlot  en de Zinfandel. Voor de witte wijnen gebruikt men Chardonnay druiven.

Bekijken als Rooster Lijst

12 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

12 Items

per pagina
Aflopend sorteren