Frei Brothers Sonoma

Frei Brothers Sonoma Reserve

Frei Brothers Sonoma Reserve maakt al meer dan een eeuw deel uit van Sonoma County. Nadat hij vanuit zijn geboorteland Zwitserland naar Californië was gekomen, vestigde oprichter Andrew Frei in 1890 voor het eerst wijngaarden in de Dry Creek Valley. Zijn twee zonen, Walter en Louis, namen het uiteindelijk over en namen de naam Frei Brothers aan. Ze runden de wijnmakerij met succes meer dan 70 jaar.

De prachtige wijngaarden van Frei Brothers trokken de aandacht van Julio Gallo kort na de intrekking van het alcohol verbod. Hij begon de site te gebruiken als een wijngaardbron voor de snelgroeiende E. & J. Gallo Winery. Toen Walter en Louis eind jaren zeventig allebei met pensioen waren gegaan, kocht de familie Gallo Frei Ranch. Sindsdien hebben ze de wijngaard verder ontwikkeld tot wat het nu is.

Dankzij onze lange geschiedenis in Sonoma County hebben we langdurige banden met onze telers kunnen opbouwen, sommige relaties gaan wel 70 jaar terug. Onder deze partners bevinden zich enkele van de oudste wijnbouwfamilies van Sonoma County, boeren die al generaties lang hun wijngaarden cultiveren en hun technieken perfectioneren. Onder leiding van onze gepassioneerde wijnboer Scott Johnsen werken we nauw samen met onze wijngaardmanagers en telers om de beste locaties voor elk van onze variëteiten te selecteren. Het resultaat is uitzonderlijk fruit dat op de ideale plek wordt geteeld, waardoor onze wijnmakers complexe wijnen kunnen maken met een enorme helderheid van smaak.

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren